Coaching

We komen allemaal op een punt in ons leven dat we hulp nodig hebben om een bepaald patroon te doorbreken. Ieder van ons heeft alles wat we nodig hebben om gelukkig te zijn al in ons. De kunst is om je te ontdoen van wat je niet helpt, zoals angsten, twijfels, trauma’s en belemmerende gedachten zodat je bij je kern kunt komen waar jij precies goed bent zoals je bent. Mijn talent is om jou het geluk in jezelf te laten ontdekken.

Met coaching spreek ik daarom graag het onderbewuste aan. Daar liggen veel verklaringen voor (onbewust) gedrag en gedachtenpatronen en dus ook de sleutel voor verandering. Je krijgt inzicht in hoe het bij jou werkt, leert belemmerende patronen herkennen en bovendien ontwikkel je gezonder gedrag of gedachten. We werken met wat voor jou op dat moment speelt en spelen met de manier waarop we het inzichtelijk maken en oplossen. Zo kan lichaamswerk of yoga je leren de lessen van je lichaam te verstaan, terwijl je met reiki juist naar de energetische laag gaat. Net wat op dat moment nodig is en waar jij je goed bij voelt.

Praktische informatie:

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Het tarief voor een coaching sessie is 75 euro per uur, dus per sessie betaal je 112,50 euro.