Geluksatelier

In het geluksatelier geef je vorm aan je leven. Je gaat eerst in je kracht staan en van daar uit droom je over jouw leven vol geluk en betekenis.

Het programma is bedoeld voor mensen die voor een keuzemoment of een grote verandering in hun leven staan. Bijvoorbeeld bij het verlies van werk of bij een scheiding geeft het programma een belangrijke impuls om de situatie aan te grijpen om een positieve wending te geven aan je leven. Want op deze momenten komen vaak vragen naar boven als ‘wie ben ik eigenlijk?’ ‘Wat wil ik?’ ‘Wat vind ik belangrijk?’ ‘Welk levenspad moet ik kiezen’ ‘Wat wil ik met mijn leven?’. Dit zijn vragen die iedereen zich van tijd tot tijd kan afvragen, het geluksatelier is ook uitermate geschikt als reflectie moment want ook vragen als ‘ben ik gelukkig?’ ‘Komen mijn talenten en passies tot hun recht?’ ‘Besteed ik mijn tijd en energie aan de dingen die ik belangrijk vind?’

 

Opbouw:

Het geluksatelier kan intensief gegeven worden in een weekend of in 6 sessies van 2 uur. De inhoud is echter hetzelfde.

1. Passie en geluk: Met een methode die je onderbewuste aanspreekt ga ja na waar je energie van krijgt, blij van wordt en een diep gevoel van tevredenheid en geluk te ervaren. Die positieve energie heb je namelijk nodig om in actie te komen en door te zetten, maar vooral plezier te hebben in wat je doet. We passen het ook direct toe in je huidige leven: hoe kun je die dingen waar je blij van wordt, meer gaan doen.

2. Talenten: Op diverse manieren gaan we na waar jij goed in bent en hoe je je talenten kan laten stralen. De wereld wordt zo veel mooier als jij durft te laten zien wie je bent en wat je kan. Je ervaart hoe het voelt als je in je kracht staat en je superpowers gebruikt.

3. Prioriteiten: Jouw leven geeft je voldoening wanneer je je inzet voor dingen die jij belangrijk vindt. Geluk ontstaat grotendeels uit de ervaring van een waardevol en betekenisvol leven te leiden. Daarom onderzoeken we waar jouw prioriteiten liggen, zodat je daar je tijd en energie aan kunt besteden en je je talenten kunt inzetten om dat wat jij belangrijk vindt, toe te voegen aan de wereld.

 

Deze drie elementen gebruiken we als basis om te gaan dromen. We gaan in het geluksatelier je leven zo vormgeven dat jij tot je recht komt. Je creëert eerst een beeld van je leven ervan uitgaande dat alles mogelijk is en je niet kunt falen. We besteden ook aandacht aan de gedachten en patronen die ons ervan weerhouden die droom waar te maken. We sporen ze op en vormen ze om tot gedachten en patronen die je helpen in plaats van tegenwerken.

 

Aan het einde van het geluksatelier ervaar je wie je bent als je in je kracht staat. Je hebt een inspirerend beeld van je toekomst en de energie en handvaten om het te gaan leven.

Dream your life, live your dream.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download