Yoga Stijlen

Hatha Yoga

Hatha Yoga is de basis van yoga. Het is een redelijk fysieke vorm van yoga, je lichaam moet zich eerst inspannen voordat het zich kan ontspannen. Elke houding werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Die combinatie maakt yoga zo mooi. Lichamelijk maak je je spieren soepel en sterk, terwijl je door je ademhaling en je aandacht je hoofd helder en rustig maakt. De groepen bij Villa Sangha zijn klein, omdat persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel staan.

Flow Yoga

Een actieve, dynamische vorm van yoga waarbij een prettige flow gecombineerd wordt met het uitlijnen van het lichaam.

Wil je op de adem vloeiend leren bewegen van de ene houding naar de andere? Dan is dit wat voor jou. De ademhaling krijgt veel aandacht waardoor je ook rust in je hoofd ervaart. De lessen worden rustig opgebouwd en aan het niveau van de groep aangepast.

Yoga voor kinderen

Veel kinderen hebben een druk hoofd of hebben last van drukte om zich heen op school. Dan is het fijn om te leren hoe je jezelf weer rustig kunt maken. Dat leer je bij yoga. Tijdens de lessen voor kinderen wordt veel gelachen en bewogen, maar kom je ook tot rust. Je leert houdingen en ademhalingstechnieken die je thuis ook kunt gebruiken.

Yoga voor mannen

Omdat de ervaring leert dat de spieren van mannen vaak sterker en korter zijn dan die van vrouwen, geven we een les die speciaal is gericht op het soepel maken van strakke spieren. De krachtige houdingen maken je sterk en soepel.Door het bewegen op het ritme van de ademhaling ervaar je rust in lichaam en geest. Uiteraard zijn alle heren in de andere lessen ook van harte welkom!