Verhuur ruimtes

Als je ruimte nodig hebt om bij te dragen aan het geluk van anderen, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen waardoor Villa Sangha nog meer bruist van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. En van geluk natuurlijk!

Er zijn twee afzonderlijke ruimtes, de yoga ruimte en de trainings/coachingsruimte.

Yoga ruimte

Deze lichte ruimte bevind zich in een opzichzelfstaand gebouw en beschikt over een eigen ingang, keukenblokje, wc en hal waar deelnemers hun jas kunnen ophangen en schoenen uitdoen. Achter de yoga ruimte is een terras en grasveld voor buitenactiviteiten. Hier vindt zich ook de sauna en buitendouche.

Sauna

Optioneel is bij de Yoga ruimte ook de sauna te huur.

Trainings- en coachingsruimte

Van de buitenkant verwacht je niet dat deze ruimte zo groot, kleurrijk en compleet is. Onder de binnenboom staat een grote tafel die plaats biedt aan 8 personen. Het keukenblok beschikt over een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. In het zitgedeelte staan twee banken en een aantal gemakkelijke stoelen. Tevens is er een slaapkamer met een twee-persoonsbed en een een-persoons bed dat kan worden uitgeschoven tot een twee-persoonsbed en een badkamer. De buitenruimte is beschut en privé.