Docenten

Frederique Visch- van der Does 

Met mijn gezin heb ik een aantal jaar in India gewoond, waar ik de opleiding tot yogadocent heb gevolgd en yogales heb gegeven op de school van mijn kinderen. Hier in Brummen hebben we nu een prachtige ruimte waar ik mijn lessen kan geven en kan samenwerken met anderen. Yoga heeft mij veel geholpen om beter in mijn vel te komen en mijn hoofd tot rust te brengen. Dat wil ik doorgeven aan de deelnemers van mijn lessen.

Tessa Valstar 

Mijn naam is Tessa Valstar. Sinds mijn zestiende doe ik aan yoga. In Utrecht heb ik heel intensief aan Iyengar yoga gedaan, een vorm van yoga waarbij de symmetrie en het uitlijnen van het lichaam erg belangrijk zijn. Sinds ik in Brummen woon (2004)  heb ik andere vormen van yoga leren kennen en mij laten scholen in een dynamische vorm van yoga door Loes Staartjes van Studio Yoga Dynamica in Deventer. Ik volg regelmatig verdiepingscursussen en ik heb net een opleiding Vinyasa Flow Yoga afgerond in Utrecht.

Ik geef als jaren les in Zutphen en sinds maart 2016 ook in Brummen bij Yoga Centrum Brummen.

Persoonlijk kan ik niet leven zonder yoga. Mijn lijf, mijn humeur, mijn concentratie, mijn nachtrust, mijn spijsvertering, alles functioneert beter dankzij het beoefenen van Yoga! En dat wil ik aan mijn leerlingen doorgeven! Je bent nooit te oud om met yoga te beginnen en vanaf de eerste les voel je al vaak al dat er iets verandert!

http://www.yogajannu.nl