Samenwerking

In Villa Sangha werken vernieuwende en maatschappelijk betrokken ondernemers samen om een bruisende plek te creëren waar mensen graag komen voor inspirerende ontmoetingen. We stellen ons graag aan u voor:

Oprichter van Villa Sangha Frederique Visch is geluksconsultant. Ze gebruikt verschillende benaderingen om mensen het geluk in zichzelf te laten ontdekken; haar yoga werkt via je lichaam, reiki via je energie, NLP spreekt je onderbewuste aan en opstellingen bezien alles vanuit het systeem waarin je functioneert.

Wendie Derks zet haar Kunstzinnig Dynamische coaching in om mensen te helpen hun levenstaak te vervullen: het leren omgaan met jezelf en met de wereld. Op haar website http://dewending.nu/ vind je hier meer informatie over.

Grafisch Ontwerpster Sandra Heijink ontwerpt prachtige flyers, boeken, websites en nog veel meer. (http://sandraheijink.nl).

Yoga docent Tessa Valstar heeft vele talenten. Ze geeft flow yogalessen, een actieve vorm van yoga met aandacht voor de adem en het uitlijnen van het lichaam (http://www.yogajannu.nl). Daarnaast is ze ook muziektherapeute en muziekdocente.

Martijn Stevens is door de Q’ero sjamanen uit Peru opgeleid in de traditie van de Pampamesayoq (sjamaan van Moeder Aarde). Daarnaast is hij gecertificeerd Hatha-Yoga docent. 
Hij combineert meditatie en mystieke Peruaanse rituelen om harmonie en balans te herstellen. https://www.bluekachina.nl. Binnen Villa Sangha geeft hij diverse workshops.

Wil je ook bijdragen aan het geluk van anderen bij Villa Sangha, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.