The villa is open op woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur
Aanmelden kan bij Frederique: 06 – 12317447
Zutphensestraat 196 in Brummen
Kosten: 5 euro per keer

The Villa is een Maakplaats voor jongeren waar je alles kunt maken wat je kunt verzinnen. Het is een plek waar je jezelf kan zijn en al je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen.

Op het terrein van de Zutphensestraat 196 staan vele garageboxen, deze boxen zijn omgebouwd naar ruimtes waar jongeren kunnen gaan Maken: The Villa!

 

 

 

 

 

 

In de werkplaats kun je ontwerpen, uitvinden en maken wat je maar kunt verzinnen. Meubels maken, timmeren, solderen, hutten bouwen, raketten maken, experimenten doen en creatief bezig zijn zoals je dat thuis niet kunt want hier mag het: lekker vies worden! Onder begeleiding van een enthousiaste en deskundige (gast)maker leer je met materialen en gereedschap om gaan. En je leert creatief denken en problemen oplossen.

 

 

In het droomhuis is een gezellige woonkamer met banken en stoelen waar je bij kunt komen van je dag op school, even niets hoeven, een boekje lezen op de bank, een kop thee drinken en lekker kletsen. Je kunt er ook muziek maken op de piano en gitaar.

 

 

 

 

In deze ruimte staat ook een grote keukentafel waaraan je kunt schilderen, kleding kunt ontwerpen, tekenen, spelletjes doen, taarten bakken, haken, kleien of …… noem maar op!

 

 

 

 

 

 

 

Er is ook een rustige ruimte om huiswerk te maken. We helpen je graag met het maken van een planning, geven je tips en helpen je met je vragen.

 

 

 

 

 

 

In het yogahuis is een yogazaal, hier kun je uiteraard yogalessen volgen of als je dat fijn vindt, ook andere oefeningen leren die je helpen om je hoofd leeg te maken. Natuurlijk kan er in de zaal ook gedanst worden of een andere (sport) activiteit worden gedaan.

 

 

 

 

En dit zijn wij: Wendie, Guido, Frederique en Anneliek